Превоз за ученически екскурзии и лагери

Автобус за превоз на ученици

Предлагаме ученически автобуси с лицензирани превозвачи на изгодни цени. Нашите автобуси са оборудвани с всичко необходимо за удобството и безопасността на вашите ученици - климатик, комфортни седалки, голям багажен сектор.

Искате ли да организирате ученическа екскурзия или да осигурите ученическия транспорт на вашето училище? Ние сме тук, за да ви помогнем!


С ученическите екскурзии през сезон 2023 в България има много вълнуващи дестинации, които могат да бъдат обиколени с автобус. От красивите планини до забележителностите на градовете, ние можем да предложим за учениците, които желаят ще бъдат на летен лагер превоз от всяка точка на България до вътрешна локация и до близките ни съседни страни.

Ученически екскурзии в страната

Едно от най-популярните локации този сезон за ученически екскурзии са големите градове като София, Пловдив, Варна и летните ни курорти. Освен до локацията на отсядане, можете да ползвате транспорта и за да се посетят музеи, галерии и забележителности като Националната художествена галерия, 


Друга популярна дестинация за ученически екскурзии е Варна. Градът е известен с много плажове и забележителности и курорти за отсядане за летни ученически лагери, могат и да бъдат направени допълнителни превози до музеите на археологията и на природната и историческата история, Побите камъни, Девня и крепостта Овеч. Варна също така е известна отправна точка до Шуменското плато и Мадарския конник. 

Други интересни места за ученически екскурзии включват Пловдив, който е красив град с богата история и култура, Банско, който е известен курортен град, който предлага много забавления за младите хора, и Велико Търново, който е известен със своята красива средновековна крепост и забележителности като църквата Света Неделя и др.

Нашите шофьори са професионалисти в областта на превоза на пътници и винаги се грижат за безопасността на всички пътници.
Ние сме на разположение да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем да организирате перфектната ученическа екскурзия, която ще бъде запомняща се за учениците ви.

Ние сме готови да ви предложим конкурентни цени за нашите услуги и да ви дадем най-доброто обслужване за вашата лятна екскурзия, ученически лагер и организирана спортна иницитива.

Свържете се с нас днес, за да започнете да планирате вашата ученическа екскурзия или да се договорите за ученически транспорт.


 Очакваме вашето обаждане!