Предстои ли ви спортно събитие? Имате нужда от превоз?


Училищен превоз

Предстои ви спортно събитие във вашето училище или университет? Ние сме готови да посрещнем нуждите на сезон 2023. Организирайте събитието си още днес с автобус под наем от HolidayTrip. 


Нашите автобуси са поддържани, с климатици,  контролиран климат и с възможност за равлечения и мултимедия по време на път. Големите кошове за багаж също ще осигурят достатъчно място за съхранение на спортно оборудване, спортни чанти и охладители и всичко необходимо за летния лагер, ученическата екскурзия или спортно събитие. 


Пътувайте навсякъде с HolidayTrip без да жертвате комфорта за сметка на цената .Ние предоставяме денонощен частен автобусен транспорт до над 5 града в цялата страна. Независимо дали плановете ви ще ви отведат на кариерни панаири, клубни турнири по шах, летни лагери за ученици или абитуриентски и абсолвенстки балове, ние имаме точния превоз за всеки повод. 

Резервация трансфери

В допълнение към персонализирането на вашите удобства нашите консултанти ще ви съдействат да резервирате автобус, за вашите нужди.


Ако търсите да наемете автобус, но не сте сигурни откъде да започнете, ние сме събрали няколко ръководства, които да ви помогнат да започнете пътуването си.


Ако се чувствате претоварени от разнообразието от видове автобуси, обадете се на нашите консултанти за избор на най-добрия тип автобус за вашата група, за да видите кой автобус може да искате да наемете.


Чудите се за цените? За персонализирана оферта, нашите специалисти в кол центъра са на разположение, за да ви помогнат в процеса на наемане. Обадете ни се днес, за да осигурим транспорт за следващото ви пътуване!