За нас

Холидей Трип е една от най - младите фирми в района, която за кратко време успя се превърне в основен избор за клиенти, търсещи качество и надежност, чрез педантичната си работа, иновативни методи и отлична и бърза комуникация на добри цени.

Фирмата притежава международен лиценз на европейската общност за превоз на пътници № 10114, като с това тя отговаря на всички международни стандарти и изисквания за извършване на дейността си. Ние предлагаме надежден и удобен туристически транспорт, в това число влизат трансфери от и до летища в страната и чужбина, екскурзии в страната и чужбина, превоз за служители и организации, специализиран превоз на работници по утвърден маршрут и разписание, превоз на деца и ученици със сертифицирани микробуси и автобуси отговарящи на всички изисквания за тази дейност. Също така предлагаме транспортни услуги и за фирми, търсещи превоз за тийм билдинг, еко и спортен туризъм, религиозен туризъм, винен туризъм и други.

Проявяваме гъвкавост и можем да предложим голяма част от автопарка ни под наем при определени условия с включен водач в цената. Както винаги се стараем грижливо да подбираме транспортните средства и водачите за съответните дестинации, за да успеят нашите клиенти да изпитат истински комфорт, удоволствие и не на последно място сигурност при пътуване.

В началото когато фирмата започна своята дейност, ние нямахме точна концепция на работа, но с времето твърдо решихме да се развиваме като залагаме предимно на качеството, а не на количеството, въпреки по плавното си развитие. Точно за това,  залагаме на най–реномираните марки транспортни средства в бранша като Мерцедес Бенц (Mercedes-Benz) , Фолксваген (Volkswagen), Сетра (Setra), с цел комфорта и безопасността на нашите клиенти.

Мисията на „Холидей Трип” е чрез най-новите технологии, обучение на водачите, непрекъснати обновявания на автопарка и редовни сервизни интервали за сигурността на клиентите и спокойствието на водачите, да предложим комфортен и сигурен пътнически транспорт. Ние ценим точността и навременното тръгване и пристигане на пътниците, за да осъществят те успешно и спокойно своите планове.

„Холидей Трип“ предлага широк спектър от коли и ванове, минибуси, микробуси и автобуси с различна вместимост и цени, но все пак, ако не намирате това което търсите, ще се радваме да ни изпратите запитване, чрез формата за контакт на нашият сайт и ние ще Ви отговорим в най–кратък срок.

На разположение на клиентите си, „Холидей Трип” може да предостави в реално време, както и до 1 година след превоза, информация за местонахождението на МПС, скорост на придвижване, позиция на всички престой и времетраеене, както и друга информация, която получаваме посредством GPS системи внедрени във всеки един фирмен автомобил.

За краткият период, в който работим, с много труд успяхме да разширим автопарка във всеки един сегмент от транспортни средства, да намерим млади, амбициозни, добре обучени и преспективни водачи, а също така да осъществим надеждно и плодотворно сътрудничество с някои от най-големите български и чуждестранни туроператори, държавни институции, учреждения, организации и много други доволни клиенти.

С цел добро развитие на фирмата залагаме на винаги чисти и поддържани автомобили, интелигентни професионални шофьори, владеещи чужди езици, гарантиращи комфорта, сигурността и спокойствието на пътниците.

Проявяваме гъвкавост и по отношение на плащанията - в крак сме и с най–новите тенденции и възможностите за плащане - по банков път, чрез системата на paypal и други удобни за клиента начини - в брой.

При необходимост специално за вас можем да излезем от рамките и да осъществим и други типове превоз - до и от заведения за хранене и развлечение, както и за различни мероприятия - сватби, балове, кръщенета и др.

Ние разбираме, че понякога има необичайи и нестандартни случаи от необходимост на транспорт, за това нямаме ограничения за работно време и можете спокойно да ни потърсите винаги и по всяко време. Работим 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, а за редовните си клиенти предлагаме и специални отстъпки. 

Надяваме се, че ще станете един от тях!