Новини

Открит е Летния Туристически Сезон 2022

13 Юни 2022, 15:30

По южното ни черноморие вече доста туристи прекарват лятната си ваканция, но на 11.06.2022г – събота, символично беше открият летен туристически сезон 2022. Над 30 ръководители на дипломатически мисии, акредитирани в Република България, посетиха Черноморието на опознавателна визита, за да се запознаят с туристическия потенциал на страната ни. През предстоящия летен сезон в България..

прочети повече

Новини

29 Март 2022, 14:03

Една от най-известните туристически марки в Германия, Neckermann Reisen, се очаква да направи дългоочаквано завръщане три години след като бившата компания майка Thomas Cook Group обяви несъстоятелност, съобщават от Magazin fvw TravelTalk. Anex Tourism Group придоби правата върху марката в края на 2019 г. заедно с туроператорите, собственост на Thomas Cook – Öger Tours и Bucher..

прочети повече

Честита Пролет!

20 Март 2021, 13:58

Честита Пролет! С пожелания за здраве и осъществяване на съвместните ни мечти за нови, още по-вълнуващи пътувания, на които заедно ще се радваме, ще открием и преокрием невероятни дестинации, ще добавим още много незабравими спомени!

прочети повече

Сезон 2021 година

11 Февруари 2021, 13:16

Уважаеми наши настоящи и бъдещи клиенти, приятели и партньори! В очакване сме ограниченията за туристически транспорт в условията на COVID да отпаднат или поне да бъдат доста по-облекчени, за да изпитаме отново вълненията и приятните емоции по време на съвместните ни пътувания. Ние всички очакваме това време да настъпи възможно най-скоро и ще се радваме да ви предложим нашите перфектни..

прочети повече

Към ново начало на сезон 2020

01 Юни 2020, 17:27

Към всички наши настоящи и бъдещи приятели, партньори, клиенти! Уведомяваме Ви, че след дългото прекъсване на работа в условията на ограничения заради корона вируса, ХОЛИДЕЙ ТРИП вече започна да изпълнява заявки за транспорт. На разположение сме да превозваме пътници с всички наши транспортни средства, пътуващите на екскурзии, трансферите от и до летища в България и в чужбина. ХОЛИДЕЙ..

прочети повече