Loading...

Към ново начало на сезон 2020

Към всички наши настоящи и бъдещи приятели, партньори, клиенти! Уведомяваме Ви, че след дългото прекъсване на работа в условията на ограничения заради корона вируса, ХОЛИДЕЙ ТРИП вече започна да изпълнява заявки за транспорт. На разположение сме да превозваме пътници с всички наши транспортни средства, пътуващите на екскурзии, трансферите от и до летища в България и в чужбина. ХОЛИДЕЙ..

прочети повече

Камери за видео наблюдение

УВАЖАЕМИ ПАРТНЬОРИ, КОЛЕГИ, ПРИЯТЕЛИ! ЖЕЛАЕМ ДА ВИ УВЕДОМИМ, ЧЕ ХОЛИДЕЙ ТРИП ЗАПОЧНА ПОЕТАПНО ВНЕДРЯВАНЕ НА ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ ВЪВ ВСИЧКИ СВОИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА С ЦЕЛ ПОВИШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДЛАГАНАТА УСЛУГА ЧРЕЗ КОНТРОЛ. КАМЕРИТЕ ЗА ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ СА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРО КАЧЕСТВО - FULL HD, С РЕЗОЛЮЦИЯ 1920х1080 - ЗА МОМЕНТА ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ НА ПАЗАРА, С ЪГЪЛ НА..

прочети повече

Нов бус!

Здравейте уважаеми приятели и партньори! С радост бихме желали да ви информираме, че ние от Холидей Трип, закупихме чисто нов микробус Тойота Проейс - 8 туристически места и най-дълга база за много, много багаж! Остана само да грабвате палатките и да се свържете с нас, за да ви превозим комфортно и надежно до желаното място.

прочети повече

Подновен Лиценз

До всички наши настоящи и бъдещи клиенти - Лиценза на Холидей Трип ООД за автобусен превоз на пътници е подновен! Изминаха пет динамични и успешни години в упорита работа от създаването на фирмата и получаването на първия лиценз, чиято валидност изтече през месец Април 2019 година. Номера на обновения Лиценз остава същия - 10114, а валидността му вече е удължена за следващите 10 години..

прочети повече

Новини

Уведомяваме всички наши партньори и клиенти, че вече притежаваме изискуемите удостоверения за данъчна регистрация при извършване на пътнически превози за страни, като Словения и Хърватска. На базата на тези удостоверения, считано от месец Март 2019 година, можем да осъществяваме законно автобусни превози на туристи за екскурзии, освен на територията на тези две държави, да преминаваме..

прочети повече