Loading...

Вече и на руски език

Имаме удоволствието да Ви информираме, че нашия сайт от скоро предоставя опция за четене и на руски език. Освен на български и на английски език, вече сме помислили и за многобройната ни руска публика. Всички руско говорящи настоящи и бъдещи наши приятели и клиенти имат вече бърз достъп и на един от най-популярните и масово употребяван език в света. В случай, че все още не сте открили..

прочети повече

Пътуване - II

Социална дейност на транспорта - II Всички публични транспортни средства - автобуси, микробуси, ванове - играят важна роля за социалното сближаване хората. Те им служат по предназначение и им помагат да осъществяват достъпа си от местоживеене до местата за работа, отдих, образование, здравеопазване и много други. И те често са единствената възможност за транспорт за хора, които не..

прочети повече

Летищни Трансфери

Холидей Трип ООД предлага на своирте клиенти и партньори в страната и чужбина танспортни услуги за екскурзии и мероприятия, както и трансфери от и до всички летища в България, също и летищата в Атина, Букурещ, Истанбул, Белград, Скопие. ЕКСКУРЗИИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА ИНДИВИДУАЛНИ ТРАНСФЕРИ За заявки директно на тел. 359 893 366 488 Основни маршрути за трансфери в България: Летище..

прочети повече

Пътуване

Пътуване с автобуси и микробуси - I Автобусите и микробусите са най-значимите средства на пътнически транспорт по света. Увеличаването на населението, преместването на моделите на мобилност и по-голямото внимание към проблемите на околната среда променят облика на обществения транспорт. Независимо дали на кратки или дълги разстояния, автобусите са сред най-безопасните, най-зелените,..

прочети повече

ЕСЕН

Есента настъпва. Многоцветен сезон. Време е да пътуваме, да посетим нови и непознати места! Да пътуваме заедно!

прочети повече