Loading...

Нов бус!

Здравейте уважаеми приятели и партньори, с радост бихме желали да ви информираме, че ние от Холидей Трип закупихме чисто нов микробус Тойота Проейс 8 туристически места и най дълга база за много много багаж! Остана само да грабвате палатките и да се свържете с нас, за да ви превозим комфортно и надежно до желаното място.

прочети повече

Подновен Лиценз

До всички наши настоящи и бъдещи клиенти - Лиценза на Холидей Трип ООД за автобусен превоз на пътници е подновен! Изминаха пет динамични и успешни години в упорита работа от създаването на фирмата и получаването на първия лиценз, чиято валидност изтече през месец Април 2019 година. Номера на обновения Лиценз остава същия - 10114, а валидността му вече е удължена за следващите 10 години..

прочети повече

Новини

Уведомяваме всички наши партньори и клиенти, че вече притежаваме изискуемите удостоверения за данъчна регистрация при извършване на пътнически превози за страни, като Словения и Хърватска. На базата на тези удостоверения, считано от месец Март 2019 година, можем да осъществяваме законно автобусни превози на туристи за екскурзии, освен на територията на тези две държави, да преминаваме..

прочети повече

Вече и на руски език

Имаме удоволствието да Ви информираме, че нашия сайт от скоро предоставя опция за четене и на руски език. Освен на български и на английски език, вече сме помислили и за многобройната ни руска публика. Всички руско говорящи настоящи и бъдещи наши приятели и клиенти имат вече бърз достъп и на един от най-популярните и масово употребяван език в света. В случай, че все още не сте открили..

прочети повече

Пътуване - II

Социална дейност на транспорта - II Всички публични транспортни средства - автобуси, микробуси, ванове - играят важна роля за социалното сближаване хората. Те им служат по предназначение и им помагат да осъществяват достъпа си от местоживеене до местата за работа, отдих, образование, здравеопазване и много други. И те често са единствената възможност за транспорт за хора, които не..

прочети повече