Новини

Превоз за ученически екскурзии и лагери

06 Април 2023, 11:59

Автобус за превоз на ученициПредлагаме ученически автобуси с лицензирани превозвачи на изгодни цени. Нашите автобуси са оборудвани с всичко необходимо за удобството и безопасността на вашите ученици - климатик, комфортни седалки, голям багажен сектор. Искате ли да организирате ученическа екскурзия или да осигурите ученическия транспорт на вашето училище? Ние сме тук, за да ви помогнем! С..

прочети повече

Предстои ли ви спортно събитие? Имате нужда от превоз?

06 Март 2023, 11:51

Училищен превозПредстои ви спортно събитие във вашето училище или университет? Ние сме готови да посрещнем нуждите на сезон 2023. Организирайте събитието си още днес с автобус под наем от HolidayTrip. Нашите автобуси са поддържани, с климатици, контролиран климат и с възможност за равлечения и мултимедия по време на път. Големите кошове за багаж също ще осигурят достатъчно..

прочети повече

Транспортни услуги за училища

06 Февруари 2023, 12:11

Транспотни услуги за ученициУченическият лагер е едно от най-вълнуващите и забавни преживявания, които учениците могат да имат. Лагерът може да бъде в планината, на морето или на някое друго красиво място в природата. Ето някои от нещата, които можете да правите в ученически лагер: Разходки: Можете да се насладите на красивата природа, като правите разходки с приятели. Това е..

прочети повече

Ученически екскурзии сезон 2023

06 Януари 2023, 12:06

Ученическите екскурзии с автобусСезонът на ученическите екскурзии с автобус в България за 2023 г. наближава, и това е прекрасен начин учениците да избягат от класните стаи и да опознаят красивите забележителности на нашата страна. В този блог ще ви представим някои от най-популярните дестинации за ученически екскурзии в България. Пловдив Следващата забележителност, която бих..

прочети повече

Открит е Летния Туристически Сезон 2022

13 Юни 2022, 15:30

Летен туристически сезон 2022По южното ни черноморие вече доста туристи прекарват лятната си ваканция, но на 11.06.2022г – събота, символично беше открият летен туристически сезон 2022. Над 30 ръководители на дипломатически мисии, акредитирани в Република България, посетиха Черноморието на опознавателна визита, за да се запознаят с туристическия потенциал на страната ни. През..

прочети повече