Автобуси под наем

avtobusi

Предлагаме ви комфортни и просторни автобуси, съответстващи на всички изисквания за приятно пътуване в страната и чужбина. Ще можете да се насладите на всички забележителности благодарение на големите панорамни стъкла, седалките с опция да се изтеглят в страни или назад, степенки за краката, индивидуална климатизация, озвучаване и индивидуално осветление за всеки пътник и други екстри.

С цел повишаване на сигурността сме оборудвали всички автобуси допълнително с:
 
- GPS модул - предаващ информация в реално време за скорост, местонахождение и други. Информацията за всеки курс се пази 6 месеца, като при необходимост можем да ви предоставим подробна справка за изминатите километри, маршрут и други.
- Видеорегистратор (Dash Cam) - Повечето автобуси са с висококачествени видеорегистратори които заснемат с HD качество случващото се пред автобуса, също така устройствата записват и звук, но само в предната част на автобуса - като това най вече е разговора между шофьора и екскурзовода. Автобусите не заснемат видео или звук в салона, като така искаме да запазим личната неприкосновеност на всеки пътник.
- 100% работещи колани за всяка седалка, проверяваме ги редовно защото искаме всеки пътник да се чувства сигурно по време на път. 
- Винаги заверени и изправни пожарогасители.

       
Фирмата предлага и безплатен интернет на територията на страната посредством Wi-Fi рутер (бисквитка) в автобусите.

Всички автобуси на фирмата имат валидна категоризация по изискванията на IRU за превоз на деца и ученици.

Mercedes Tourismo R2

Година: 2011
Места: 54 (53+1)
Категоризиция по IRU: 3 звезди
Екологична категория: Евро 5
Екстри: 2 TFT LCD TV, DVD, USB, Wi-Fi, GPS проследяване, Видеорегистратор (DASH CAM), изправни колани на всяка седалка, микрофон, хладилник, климатроник, луксозен оригинален салон Мерцедес, двойно подплатени изтеглящи в страни и полягащи седалки, степенки за крак, допълнително отопление, индивидуално обдухване и осветление над всяко пътно място, голямо багажно отделение, WC, 220V ток в салона за пътниците, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.

Mercedes Travego

Година: 2006
Места: 50 (49+1)
Категоризиция по IRU: 3 звезди
Екологична категория: Евро 4
Екстри: 2 TV, DVD, USB, Wi-Fi, микрофон, изправни колани на всяка седалка, кафе машина, хладилник, климатроник, изтеглящи в страни и полягащи седалки, степенки за крака, допълнително отопление, индивидуално обдухване и осветление над всяко пътно място, голямо багажно отделение, WC, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.

Setra 415 HD

Година: 2006 
Места: 51 (49+2)
Категоризиция по IRU: 3 звезди
Екологична категория: Евро 4
Екстри: 2 TFT LCD TV, DVD, USB, микрофон, изправни колани на всяка седалка, кафе машина, хладилник, климатроник, седалки изтеглящи се в страни и полягащи, степенки за крака, допълнително отопление, индивидуално обдухване и осветление над всяко пътно място, голямо багажно отделение, WC, 220V ток в салона за пътниците, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.

Mercedes Tourismo

Година: 2004
Места: 50 (49+1)
Категоризиция по IRU: 3 звезди
Екологична категория: Евро 4
Екстри: 2 TV, DVD, USB, Wi-Fi, GPS проследяване, микрофон, климатроник, изправни колани на всяка седалка, кафе машина, топла вода, хладилник, седалки изтеглящи се в страни и полягащи, степенки за крак, допълнително отопление, индивидуално обдухване и осветление над всяко пътно място, голямо багажно отделение, 220 V Ток в салона, WC, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.

Mercedes Tourismo

Година: 2004
Места: 50 (49+1)

Категоризиция по IRU: 3 звезди
Екологична категория: Евро 3
Екстри:
 2 TV, DVD, USB, Wi-Fi, GPS проследяване, микрофон, изправни колани на всяка седалка, хладилник, седалки изтеглящи се в страни и полягащи, степенки за крака, допълнително отопление, индивидуално обдухване и осветление над всяко пътно място, голямо багажно отделение, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.

Mercedes Tourismo

Година: 2000
Места: 47 (46+1)
Категоризиция по IRU: 3 звезди

Екологична категория: Евро 2
Екстри: 2 TV, DVD, USB, Wi-Fi, микрофон, хладилник, изправни колани на всяка седалка, седалки изтеглящи се в страни и полягащи, степенки за крака, допълнително отопление, индивидуално обдухване и осветление над всяко пътно място, голямо багажно отделение, WC, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.

Neoplan 516 SHD

Година: 2000
Места: 50 (48+2)
Категоризиция по IRU: 4 звезди

Екологична категория: Евро 2
Екстри: 2 TV, DVD, USB, Wi-Fi, микрофон, изправни колани на всяка седалка, хладилник, полягащи седалки, климатик, допълнително отопление, индивидуално обдухване и осветление над всяко пътно място, WC, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.