ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Условия за преминаването на границите и нужни документи за пътуването?
В рамките на Европейския съюз се изисква само лична карта. През Република Сърбия също е необходима само лична карта след спогодба между република България и Сърбия. За Турция и други страни извън Европейския съюз е нужен червен международен паспорт с оставаща валидност от минимум 6 месеца. Деца под 18 годишна възраст, пътуващи с единия родител или сами е необходимо да представят на българската граница оригинал и копие от нотариално заверена декларация от единия/двамата родители на български език, декларираща съгласието им да пътуват сами или с единия родител. Фирмата не носи отговорност за паспортни и митнически неуредици от страна на пътуващия.

Застрахован ли съм в автобуса?
Всички седалки имат валидна застраховка „Злополука на пътниците” уредено с закон в НАРЕДБА № 18, Раздел III, чл. 37. според която е задължителното застраховане минималната застрахователна сума за всяко събитие за всеки пътник е в размер на 20 000 (двадесет хиляди) лева. Също така съветваме всеки пътник да си сключи пожелателната медицинска застраховка за престоя си в чужбина, тъй като извън автобуса Вие не сте застраховани.

Предлага ли се храна, напитки, Wi-Fi, видео в автобусите?
В автобуса се предлагат безалкохолни напитки, кафе, чай и бира. Разполага с работеща тоалетна, видео.  Wi -Fi за територията на България.

КОНТАКТИ