Работа при нас

Фирма Холидей Трип предлага работа за професионални шофьори с категория D и любители с категория B - сезонна и целогодишна. 
 
Ако сте професионален шофьор с опит, отговорен към служебните задължения, притежавате всички необходими за професията документи и търсите развитие и разнообразие в кариерата. Сега имате възможност да станете част от екипа на една от най-бързо развиващите се фирми в бранша.

Ние работим, както с най-големите туристически оператори по нашето Черноморие, така и с други - български и чужди фирми, на които предоставяме транспорт за различни видове пътувания в страната и в чужбина - екскурзии, фирмени мероприятия, трансфери, както индивидуални, така и групови.

През динамичните летни туристически сезони имаме базирани автомобили, ванове и автобуси в градовете Созопол, Бургас, курортен комплекс Слънчев Бряг, също в регионите Обзор и Варна за северното Черноморие. Работата включва, освен екскурзионни пътувания с чужди и български туристи, също така и трансфери от и до почти всички летищата в България - летище Бургас, летище Варна, летище София. Трансфери до и от летища в съседните ни държави - летище Отопени в Букурещ - Румъния, Ататюрк и Сабиха Гьокчен в Истанбул - Турция.

Може да кандидадствата с актуалната си автобиография и снимка, които да изпратите директно по долу или адрес: info@holidaytrip.bg

Прати CV и снимка.

Качете вашето CV от тук

Снимка