Микробуси под наем

mikrobusi

Търсите да наемете микробус за различни нужди при пътуване в страната или чужбина?
Ако е така, имате възможност да изберете между малък или голям микробус с различен капаците места. Предимството да пътувате с микробус е, че с него няма да усетите как минава времето и предвижването винаги ще е бързо и комфортно.

Чудесен вариант е наемане на микробус с опитен водач, който ще Ви заведе до всеки обект, до който пожелаете. Микробусът ще е на Ваше разположение по всяко време, за всякакви нужди и прищявки.

Всички микробуси на фирмата са на марки от висок клас пътнически автомобили, а именно Mercedes-Benz и Volkswagen.
Холидей Трип залага именно на тези марки, заради изключително високата сигурност, комфорт и модерен дизайн, които предлагат. Ние разполагаме с ванове и микробуси с вместимост от 8+1 до 21+1 места, като всеки от тях е оборудван с микрофон, колани на седалките за пътниците в салона, CD, DVD, а някои
от тях с телевизори и хладилници, както и свободен Wi-Fi достъп на територията на страната ни.
Микробусите са категоризирани по международната система за категоризация на IRU и са подходящи също така и за по-специфични превози, каквито са тези на деца и ученици.

Toyota Proace

Година: 2019
Места: 8

Екологична категория: Евро 6
Екстри: Климатроник, CD, DVD, USB, GPS проследяване.

Mercedes Sprinter 215

Година: 2010
Места: 12 (10+2)

Екологична категория: Евро 5
Екстри: Двузонов климатроник за шофьора и пътниците в салона, микрофон, DVD, USB, GPS проследяване, колани за всяка седалка.

Mercedes Sprinter 518

Година: 2008
Места: 21 (19+2)
Категоризация по IRU: 1 звезда

Екологична категория: Евро 4
Екстри:
 Двузонов климатроник за шофьора и пътниците в салона, микрофон, 1 TFT LCD TV, DVD, USB, GPS проследяване, колани за всяка седалка, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.

Mercedes Sprinter 519

Година: 2013
Места: 20 (18+2)
Категоризаран по IRU: 1 звезда

Екологична категория: Евро 5
Екстри: Двузонов климатроник за шофьора и пътниците отзад, DVD, USB, Кожен салон, индивидуално осветление и озвучение с изход USB за всеки пътник, колани на всички седалки, одобрен и категоризиран по IRU за превоз на деца.