Ученически екскурзии сезон 2023

Ученическите екскурзии с автобус

Сезонът на ученическите екскурзии с автобус в България за 2023 г. наближава, и това е прекрасен начин учениците да избягат от класните стаи и да опознаят красивите забележителности на нашата страна. В този блог ще ви представим някои от най-популярните дестинации за ученически екскурзии в България.


Пловдив


Следващата забележителност, която бих ви препоръчал, е Пловдив. Това е вторият по големина град в България и има много красиви забележителности. Една от тях е Римския театър, който датира от II век. Той е един от най-добре запазените римски театри в света. Освен това, в Пловдив има много музеи и галерии. Той е един от най-старите градове в Европа и предлага множество забележителности, които ще впечатлят учениците. Там може да се посетят и Римския стадион, Крепостта, Етнографския музей и много други. Освен това, Пловдив е известен с много красиви паркове и градини, където учениците могат да се разходят и да се насладят на природните красоти.


Велико Търново


Велико Търново е градът, който е бил столица на Средновековна България и предлага богато културно и историческо наследство. Учениците могат да посетят крепостта Трапезица, Крепостта Царевец, Музея на Средновековната култура, Парка на миниатюрите и много други забележителности.


София


Столицата на България - София - предлага на учениците много възможности за забавление и обучение. Там може да се посетят музеи, галерии, паркове и градини. Най-популярните забележителности включват Националната художествена академия, Националния природонаучен музей, Националния исторически музей и много други.


Рилски манастир


Рилският манастир е един от най-красивите манастири в България и предлага на учениците уникална възможност да се запознаят с религиозната и културната история на страната.


Очаквайте още дестинации, да бъдат публикувани, в следващия ни блог. Ако искате да се допитате за избрана от вас локация, не се колебайте да ни звъннете. Извършваме превози до всяка точка на страната на най-добрите цени.